Свіжу спаржу із Закарпаття легко обсмажуємо та подаємо із крафтовою страчателлою, пекоріно та сушеним жовтком. Додаємо в'ялені чері.
Подається з дегідрованим жовтком, піною з пармезану та фокаччею
подаємо з ферментованими чилі та харіссою
Товстенький камамбер запекли в нашій пічці, полили оливковим джемом та гранатовим соусом, поклали фокаччу і вуаля
Свіжоспечена фокачча з збитим маслом
Сиров’ялена фермерська яловичина
Свіжа закарпатська спаржа, крем-фреш, ферментована редиска, огірок, чері, мята петрушка, зелена олійка, чилі пластівці та мальдонська сіль
Крафтова страчателла, рукола, чері, хурма, грейпфрут, оливкова олія холодного віджиму, бальзамік, горіховий крамбл чилі-ройбуш
Грецька фета, помідор, огірок, каперси, редиска, синя цибуля, оливки каламата, оливкова олія холодного віджиму
Листя ромену, шматочки бріошу, обсмажена курка су-від, бекон, чері, перепелині яйця, пармезан, соус Цезар
Листя ромену, креветки, чері, перепелині яйця, пармезан, чері, соус Цезар, рисові чіпси
Томатний крем –суп на основі італійських томатів пелаті, вершків, спецій, з моцареллою, пармезаном і песто
Спагетті, пармезан та пекоріно, бекон Класичний варіант без вершків :)
креветки, мідії, чері, часник, цибуля, петрушка, пармезан, мигдаль
м'ясне рагу, фреш паста, томатний соус, соус демігляс, пармезан, петрушка
Ніжні равіолі з рікотою та шпинатом, солодкі ноти кураги, ароматний базилік, зелена олія та крафтовий сир пекоріно
Камамбер запечений в печі, спагетті в білому вині, соус альфредо, фісташки, фініковий сироп, сезонні ягоди
Картопляні ньоки з грибами, подаємо з пармезановою піною, хрумким пармезановим печивом, руколою та фісташками
Спагетті, тартар з тунця, соус шпинатний, сушений жовток, солений лимон, фундук
Паста казаречче, соус альфредо, сири: чеддер, блакитний, пекоріно, моцарелла. І прикрашаємо домашнім печивом з пармезану
Зелена паста, вершково-шпинатний соус, куряче філе су-від, зелений горошок, печериці, хендмейд в'ялені чері, пекоріно
Картопляні ньоки подаємо з куркою су-від, пармезановим мусом, соусом демігляс та бермонте, шпинатом, хендмейд в'ялені чері
Філе міньйон, подаємо з картопляним гратеном, соусом деміглас та роменом, посипаємо мальдонською сіллю. Просмажування medium
Томлені яловичі щічки в соусі на основі концентрованого яловичого бульйону з деміглясом, подаються із кремом з цвітної капусти та маринованим салатом ромен, ферментованим чилі та петрушкою
Приємно обсмажуємо ніжне філе лосося су-від, і такі ж ніжні та ароматні картопляні ньоки. Додаємо чері, кейл та посипку з норі. Ще трошки милуємось і відправлємо до вас на побачення
Ідеальне поєднання вершків, молока та маскарпоне доповнене базиліком, манговим пюре, полуницею, фісташками та чилі пластівцями
Ліниві вареники з сиром, подаємо з кокосовим молоком та білим шоколадом, мангове пюре, сезонні фрукти, мигдаль
Контактні дані
Робочий час