Томатний крем –суп на основі італійських томатів пелаті, вершків, спецій, з моцареллою, пармезаном і песто
Товстенький камамбер запекли в нашій пічці, полили оливковим джемом та гранатовим соусом, поклали фокаччу і вуаля
Свіжоспечена фокачча з збитим маслом
Сиров’ялена фермерська яловичина
Філе тунця, салат ромен, соус нісуаз з ікрою тобіко, запечена картопля, чері, огірок, оливки каламата, цибуля
Крафтова страчателла, рукола, чері, хурма, грейпфрут, оливкова олія холодного віджиму, бальзамік, горіховий крамбл чилі-ройбуш
Грецька фета, помідор, огірок, каперси, редиска, синя цибуля, оливки каламата, оливкова олія холодного віджиму
Листя ромену, креветки, чері, перепелині яйця, пармезан, чері, соус Цезар, рисові чіпси
Листя ромену, шматочки бріошу, обсмажена курка су-від, бекон, чері, перепелині яйця, пармезан, соус Цезар
креветки, мідії, чері, часник, цибуля, петрушка, пармезан, мигдаль
м'ясне рагу, фреш паста, томатний соус, соус демігляс, пармезан, петрушка
Спагетті, пармезан та пекоріно, бекон Класичний варіант без вершків :)
Ніжні равіолі з рікотою та шпинатом, солодкі ноти кураги, ароматний базилік, зелена олія та крафтовий сир пекоріно
Камамбер запечений в печі, спагетті в білому вині, соус альфредо, фісташки, фініковий сироп, сезонні ягоди
Картопляні ньоки з грибами, подаємо з пармезановою піною, хрумким пармезановим печивом, руколою та фісташками
Спагетті, тартар з тунця, соус шпинатний, сушений жовток, солений лимон, фундук
Паста казаречче, соус альфредо, сири: чеддер, блакитний, пекоріно, моцарелла. І прикрашаємо домашнім печивом з пармезану
Зелена паста, вершково-шпинатний соус, куряче філе су-від, зелений горошок, печериці, хендмейд в'ялені чері, пекоріно
Філе міньйон, подаємо з картопляним гратеном, соусом деміглас та роменом, посипаємо мальдонською сіллю. Просмажування medium
Томлені яловичі щічки в соусі на основі концентрованого яловичого бульйону з деміглясом, подаються із кремом з цвітної капусти та маринованим салатом ромен, ферментованим чилі та петрушкою
Картопляні ньоки подаємо з куркою су-від, пармезановим мусом, соусом демігляс та бермонте, шпинатом, хендмейд в'ялені чері
Приємно обсмажуємо ніжне філе лосося су-від, і такі ж ніжні та ароматні картопляні ньоки. Додаємо чері, кейл та посипку з норі. Ще трошки милуємось і відправлємо до вас на побачення
Ідеальне поєднання вершків, молока та маскарпоне доповнене базиліком, манговим пюре, сезонними ягодами, фісташками та чилі пластівцями
Ліниві вареники з сиром, подаємо з кокосовим молоком та білим шоколадом, мангове пюре, сезонні фрукти, мигдаль